Перший Родинний пікнік в Сувалках відбувся 10 червня 2023 року.

В цей день біля заливу Аркадія було людно, галасно, весело, яскраво і смачно. Кожен, хто завітав на свято, зміг знайти для себе заняття до душі – взяти участь у майстер-класах та потанцювати, пограти в настільні іри і побігати з мячем, полежати на траві та посмакувати домашньою випічкою і засмаженими на грилі ковбасками.

Було проведено 5 майстеркласів у різних техніках: декорування футболок та екоторбинок, плетіння в техніці макраме, створення браслетів з бісеру та паперових вітрячків. В цей же час волонтери організували активні ігри на майданчику пікніку – грали у футбол, проводили гімнастику для дітей, танцювальні вправи для всіх бажаючих. А найочікуванішим атракціоном став міні-фест Фарб Холлі.

Родинний пікнік задумувався як камеральний захід для невеликої групи українців та поляків, і мав тривати не більше двох годин. В реальності до свята долучилися понад триста осіб – наймолодші учасники спали у візочках, поки батьки займалися йогою та фотографувалися, а найстарші – спостерігали за святом і раділи життю разом з усіма. В результаті пікнік тривав майже чотири години і привернув увагу місцевих ЗМІ.

Організація свята стала можливою завдяки партнерській підтримці:

OSiR

Поліція міська

Мрочне братство

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *